BLI TENNISTRÄNARE

Tennistränare till Ljungvalla Tennisklubb

Ljungvalla Tennisklubb bildades 2015 med en nedgången grusbana. Utvecklingen har gått explosionsartat (Årets tillväxtklubb 2020 i Tennissverige) och idag är vi en bra bit över 400 medlemmar och har 3 utebanor (1 grus & 2 hardcourtbanor) samt en inomhushall på gång. Trots detta är vi fortfarande den lilla familjära klubben med det stora hjärtat som söker just DIG som vill vara med och ta oss till nästa nivå. Med en tillväxttakt på ca 40-60% varje år sedan starten, och utan tendens till avtagande intresse, så har vi en spännande resa framför oss med goda utvecklingsmöjligheter för just DIG.

Du tennisglade! Kanske är det dags att ta upp tennisen igen? Eller kanske spelar du en del idag och vill tjäna en extra slant på att lära ut det du redan kan till våra ungdomar? ”Jag har ingen erfarenhet av att träna andra” kanske du tänker då? Inga problem, tränarutbildningen står vi för! 

Vi söker dig som vill vara en del av ”Ljungvalla-familjen”. Tennisklubben för alla. Och visst känns det lockande att vara med på denna resa tillsammans med oss? Klubben startades och drivs av eldsjälar och du är efterlängtad!

”Var med och skapa föreningens framtid.  Allt är möjligt om vi gör det TILLSAMMANS och har roligt på vägen mot målet vi skapar.” säger chefstränare Per Lundahl.

Vi erbjuder ett vänligt klimat där alla har ett gemensamt mål. Vi ska ha kul, och vi ska utvecklas inom det vi tycker är absolut roligast- nämligen att spela tennis. Vi hjälps alla åt att skapa denna fina klubb med en kultur utöver det vanliga. 

Vi spelar i Furulund, Kävlinge och i Lund (Victoriastadion) och söker dig som vill jobba på timmar eller deltid/heltid, vad som passar dig bäst. Ljungvalla Tennisklubb har ingen tennishall i dagsläget men vi är igång med ett stort projekt gällande byggnation av just detta på bästa läget i Furulund. 

Våra träningsgrupper består av medlemmar som är allt mellan 5 och 55 år och vi erbjuder dig att ta dig an den grupp som bäst motsvarar din nivå. Störst efterfrågan har vi på tränare till våra tävlingsgrupper och söker då dig som har spelat tennis i många år, och har en vilja att utveckla våra barn och ungdomar som tävlar.

 

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Per Lundahl på perlundahl15@gmail.com alternativt 0733-265474.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!